Nyheter

  • Urban väst för löpare och cyklister.

   Urban väst för löpare och cyklister.

   Stilsäker väst för cyklister och löpare. Svart väst med reflexmönster, trafikreflexer och fluorescerande gul dragkedja. Mesh i ryggen ger bra ventilation. Västen finns i storlek S, M och L.

   Minimorf har i samarbete med UF företaget Vesper från Kungsholmens Gymnasium tagit fram en urban väst som man mer än gärna har på sig när man cyklar till jobbet, sticker ut på löprundan eller tar en promenad med voven. Storlekar S, M, L.

   Beställ löp- /cykelväst.
  • Yoga-affisch för barn.

   Yoga-affisch för barn.

   Yogarörelser för barn. Poster 50x70 i tyg med upphängningslist. Barnen lär sig grundläggande yogaposer, ökar koncentration och rörlighet.

   För barn är yoga någonting naturligt som de kan ta med sig upp i åldrarna. 

   Beställ Yoga-poster.​​​​​​​
  • Mjuk ABC-affisch för mjukare barn.

   Mjuk ABC-affisch för mjukare barn.

   Pedagogisk affisch 50x70. Alfabetet med inspirerande rörelser.

   Tips! Låt barnen härma eller själva hitta en rörelser som blir en bokstav. Flera barn kan med hjälp av kroppen bilda ord och det går ju också bra att använda sig av rekvesita som bollar, mössor osv.

   Tygpostern har en färdigmonterad upphängningslist. 

   Beställ ABC-affisch.
  • Målarförkläden.

   Målarförkläden.

   ÄNTLIGEN finns våra efterlängtade målaförkläden i lager. Vattentäta i färgerna rött och turkost med mjuka resorer runt handlederna. Stiliga rosetter i ryggen justerar enkelt storleken.

   Finns i storlekarna 1-3 och 4-6 år.Säljs i 3-pack. 

   Beställ målarförkläde.
  • Väst med neontryck

   Väst med neontryck

   Beställer ni fler än 100 västar kan man välja många färger på trycket av sin logotype. Leveranstiden är längre, men ni får en unik väst. Välj fluorescerande gult, rosa eller grönt (neonfärger). Syns väldigt bra i mörker och med telefonnummer ökar ni säkerheten betydligt. Med våra starka färger på trycket blir ni riktigt synliga och marknadsför samtidigt er verksamhet på ett kostnadseffektivt sätt.
   Läs mer om tryck
  • En större nyhet

   En större nyhet

   Nu kan vi äntligen erbjuda Pedagogvästar i storlek XL (unisex). Västarna har snygg passform med mjuka resårer i ärmar och på höften. Minimorfs reflexvästar för vuxna har fluorescerande gul dragkedja och tyg som torkar snabbt. Finns i 7 färger.
   Beställ pedagogvästar