Logotryck

  • Tryck = säkerhet och marknadsföring!

   Tryck = säkerhet och marknadsföring!

   Vi kan trycka er logotype eller annat budskap på Minimorfs västar - ett billigt sätt att marknadsföra er verksamhet och samtidigt göra utflykten säkrare!

   Se alternativen nedan och hur du gör för att beställa.
  • Möjligheter med tryck

   Möjligheter med tryck

   SILVERTRYCK

   BESTÄLL MINST 25 VÄSTAR så har ni möjlighet att trycka valfritt budskap i silver (alt. i svart). Blanda storlekar, färger, barn- och pedagogvästar fritt. Vill ni ha ert budskap på "Starsvästar", så finns det möjlighet att trycka på baksidan. Leveranstid ca 3 veckor.


   Priser Silvertryck:

   25 tryck 29 kr/st
   100 tryck 20 kr/st  
   200 tryck 14 kr/st 


   Hur beställer jag silvertryck?

   Beställ silvertryck (eller svart) genom att kryssa i "logotryck" när du lägger in en beställning av västar i webshoppen. Maila logo i vektoriserat format. Om filen inte är vektoriserad kan vi hjälpa er med det mot en kostnad av 600kr. Har ni ingen logotype och bara vill ha en text + ev. telefonnummer, ordnar vi det utan extra kostnad. 

    

   SPECIALTRYCK: NEON ELLER REFLEX

   BESTÄLL MINST 100 VÄSTAR så kan vi trycka er logotype i neonfärger (fluorescerande) eller i reflextryck (grått). Det är möjligt att trycka på en eller två sidor - vi lämnar offert efter era önskemål. Leveranstid ca 3 månader.

   FÄRGVAL SPECIALTRYCK: Reflexfärg eller fluorescerande gult, grönt eller rosa. 


   Ungefärliga priser för specialtryck:

   100-200 tryck 20 kr/st
   +200 tryck 14 kr/st
    

   Hur får jag en offert på specialtryck?

   Maila en förfrågan på minst 100 västar. Tala om vad ni vill ha för tryck samt vilka storlekar och färger ni önskar på västarna.
   Jag vill ha en offert