Om våra produkter

  • Storlekar barnvästar och pedagogvästar.

   Storlekar barnvästar och pedagogvästar.

   BARNVÄSTAR har resårer i sidorna och kan regleras med kardborreband. Halsringningen träs lätt över mössor utan att för den skulle hänga ner på axlarna. Designen på västarna är anpassade att fungera över vinterjackor och man bör inte beställa större väst än storleken anger.

   PEDAGOGVÄSTAR har en smidig dragkedja och mjuka resårer vid höft och armhålor som ger en fin passform. Materialet på våra västar är lätt och torkar fort. Satsa på kvalitet - inte minst för miljön skull!

   NY STORLEK!  Vi är glada att nu kunna erbjuda våra kunder pedagogväst i storlek XL. Alla västar för vuxna är unisex.
   Beställ reflexvästar
    
  • Vattentätt förkläde med ärmar.

   Vattentätt förkläde med ärmar.

   MÅLA SÄKERT ELLER ÄT UTAN SPILL!
   Vatten- och färgsäkert förkläde med luftig baksida och mjuka resorer runt handlederna. Stiliga rosetter i ryggen justerar enkelt storleken. Finns i färgerna blått och rött. Prisvärd kvalitetsprodukt i två storlekar.  Tvättas i 30°C ut-och-in och hängs för att torka.

   Finns i storlekarna 1-3 och 4-6 år.
   Säljs i 3-pack.

   Beställ målarförkläden!
  • Pedagogiska affischer i tyg.

   Pedagogiska affischer i tyg.

   YOGA-POSTER 50x70cm. Yogarörelser för barn i tyg med upphängningslist. Barnen lär sig grundläggande yogaposer vilket ger ökad koncentrationförmåga och rörlighet. Kan hänga uppe för inspiration och användas tillsammans i grupp.

   ABC-POSTER 50x70cm. Alfabetet med inspirerande rörelser och fina illustrationer.
   Tips! Låt barnen härma eller själva hitta en rörelser som blir en bokstav. Flera barn kan med hjälp av kroppen bilda ord och det går ju också bra att använda sig av rekvisita som bollar, mössor osv.
   Ett roligt sätt att uppmuntra till rörlighet, koncentration och inlärning. 

   Minimorfs tygaffischer har en färdigmonterad upphängningslist. 
   Beställer man båda affischerna får man dem till rabatterat pris.

   Beställ affischer!
  • Utklädningshörnan

   Utklädningshörnan

   Våra dräkter och tillbehör för utklädningshörnan är flexibla i sin utformning. De är lätta att ta av och på och kan enkelt användas till olika ändamål. Kvalitetsprodukter som uppmuntrar till lek och teater. Tvättas 40ºC i tvättpåse.

   Beställ utklädningskläder!
  • Barn- och pedagogvästar i många färger.

   Barn- och pedagogvästar i många färger.

   Med våra unika gruppvästar blir det lättare att hitta barn och pedagoger i skola/förskola. Med en unik färg särskiljer ni er från andra grupper! Minimorfs verksamhet startades för att hjälpa pedagoger, vikarier och barn att lättare ha uppsikt över varandra. Tillsammans med förskolepedagoger har vi arbetat fram en optimal modell på våra västar. Välj bland 7 färger, med och utan reflexstjärnor. Våra västar är inte varselvästar och små barn ska inte lämnas utan tillsyn. Materialet är lätt och torkar snabbt.

   TRYCKT LOGOTYPE  Minimorf gör det möjligt att trycka logotype eller valfri text på västarna.

   Läs mer om logotryck   Beställ västar!
    
    
  • Tossor för stora och små

   Tossor för stora och små

   Våra plastade skoskydd är tvättbara och läcker inte. Minimorfs kvalitetstossor har snabbt blivit en storsäljare! Skoskydd för vuxna besökare i rött eller svart, eller för barn i rött. Materialet är polyester/bomull och ytan är PU - en plast helt fri från ftalater. Tvättas varsamt i 40˚C. Var noga med att skaka ut gruset och vända tossorna ut och in före tvätt. 
   Beställ skoskydd
  • Vattenfast

   Vattenfast

   Förkläden och haklappar finns i svart eller rött med vita prickar. Materialet är en blandning av bomull och polyester med en PU-yta som är vattentät och fri från ftalater. Det plastade tyget finns även som metervara. Tvättas i 40°C. 
  • Säg ja till miljön!

   Säg ja till miljön!

   SÄG JA TILL MILJÖN! Minimorfs produkter tillverkas i en fabrik som har vuxna sömmerskor/ skräddare med bra arbetsförhållanden. Den höga kvalitén gör att västarna håller länge = bra för miljön!
   Våra skoskydd slänger man inte, utan tvättar i maskin
   40˚C.
    
  • Tvättråd

   Tvättråd

   Ta hand om era västar så håller de längre. Reflexer och tryck har en begränsad livslängd. Tvätta alltid västarna ut och in varsamt i max 40˚C. Använd gärna en tvättpåse, centrifugera med lågt varvtal, torktumla aldrig och hängtorka alltid västarna. (Häng även upp västarna på tork efter en våt dag ute).