Logotryck

  • Tryck på västar = säkerhet & marknadsföring!

   Tryck på västar = säkerhet & marknadsföring!

   Vi kan trycka er logotype eller annat budskap på Minimorfs västar - ett billigt sätt att marknadsföra er verksamhet och samtidigt göra utflykten säkrare!

   Se alternativen nedan och hur du gör för att beställa.
  • Möjligheter med tryck

   Möjligheter med tryck

   SILVER ELLER SVART TRYCK

   BESTÄLL MINST 25 VÄSTAR så har ni möjlighet att trycka valfritt budskap i silver eller i svart. Blanda väststorlekar och färger fritt. Det är möjligt att trycka en eller två sidor av västen. Har man en fin och tydlig avsändare på västarna så blir intrycket proffsigare och säkerheten ökar markant. Leveranstid 2-3 veckor.


   Priser tryck i svart eller silver:

   25 tryck 45kr/st per sida
   100 tryck 40kr/st per sida  
   200 tryck 35kr/st per sida 


   Hur beställer jag tryck i svart eller silver?

   Beställ tryck i svart eller silver genom att kryssa i "logotryck" när du lägger in en beställning av västar i webshoppen. Maila sedan logon i vektoriserat format. Om filen inte är vektoriserad kan vi hjälpa er med det mot en kostnad av 1000kr. Har ni ingen logotype och bara vill ha en text + ev. telefonnummer, ordnar vi det utan extra kostnad. 

    

   SPECIALTRYCK:
   NEON (FLUORESCERANDE) ELLER REFLEXTRYCK

   BESTÄLL MINST 100 VÄSTAR så kan vi trycka er logotype i fluorescerande färger (neon) - gul, rosa, grön eller i reflextryck (reflekterar ljuset från lampor i mörker). Det är möjligt att trycka en eller två sidor av västen. Tillsammans gör vi en skiss som ni godkänner före produktion. Leveranstid 3-4 månader.
   Denna tryckform har en längre leveranstid eftersom den trycks innan västen sys ihop. Effekten blir dock enastående och den som väntar på något gott...

   FÄRGVAL SPECIALTRYCK: Reflexfärg eller fluorescerande gult, grönt eller rosa. 

   Ungefärliga priser för specialtryck:
   100-200 tryck 35kr/st
   +200 tryck 30kr/st
    

   Hur får jag en offert på specialtryck?

   Maila en förfrågan på minst 100 västar. Tala om vad ni vill ha för tryck samt vilka storlekar och färger ni önskar på västarna.
   Jag vill ha en offert